Homepage

Συντήρηση του υπολογιστή

Μια υπηρεσία που ολοένα κερδίζει έδαφος στην επισκευή υπολογιστών είναι η συντήρηση του laptop και του desktop, ώστε να μη χρειαστεί να γίνουν σημαντικές εργασίες στο μέλλον. Η συντήρηση περιλαμβάνει format, ώστε ο υπολογιστής να γίνει πιο γρήγορος, τοποθέτηση antivirus για την ολοκληρωμένη προστασία του, καθαρισμό από τη σκόνη που μπορεί να βλάψει τον επεξεργαστή και παραμετροποίηση του συστήματος για τη βέλτιστη ταχύτητά του.

Επισκευή υπολογιστών

Ασυνήθιστα αργός:

 Αν ο υπολογιστής σας είναι σχετικά καινούργιος, θα πρέπει να λειτουργεί ομαλά και γρήγορα. Δεν θα πρέπει να περιμένετε πολύ για να ανοίξετε ένα απλό πρόγραμμα ή να κάνετε μία απλή λειτουργία. Αν ο ΗΥ σας αργεί να ανοίξει ένα πρόγραμμα ή να πραγματοποιήσει φυσιολογικές λειτουργίες ή εντολές ή ακόμη και να κρασάρει, τότε ίσως χρειάζεστε τεχνική κάλυψη.

Μαύρη ή μπλε οθόνη:

 Ένα άλλο σημάδι που πρέπει να σας ανησυχεί είναι αν ο ΗΥ σας κρασάρει συχνά ή ακόμη και σβήνει. Αν εκεί που πληκτρολογείτε κάτι ή βλέπετε ένα βίντεο ο υπολογιστής σας παγώνει, η οθόνη γίνεται μαύρη ή μπλε και σταματάει να δουλεύει, τότε έχει κάποιο πρόβλημα. Ακόμη και αν όλα λειτουργούν καλά μετά από μία επανεκκίνηση, συνιστούμε να το κοιτάξετε για να αποφύγετε μεγαλύτερή ζημιά.

Μηνύματα σφάλματος:

Τα μηνύματα αυτά που πετάγονται συνέχεια στην οθόνη είναι ενοχλητικά, ειδικά όταν δεν γνωρίζετε πώς να φτιάξετε το συγκεκριμένο πρόβλημα. Αν αυτά τα μηνύματα επιδρούν στον φυσιολογικό τρόπο λειτουργίας του ΗΥ σας, τότε ίσως είναι ώρα για δράση.

Gallery

PLANETPC – ΓΡΕΒΕΝΑ